Tidspunkt
TBA
Aktiviteter, Kultur

Lær, lag og spis!

Velkommen til en kompromissløs matopplevelse der vi sammen utforsker sesongens smaker og råvarer fra Lofoten. Her utforskes det som har gjort skandinavisk matlaging til et internasjonalt fenomen. Sammen lærer vi alt fra triks som gjør deg til en bedre kokk, til smakskomposisjoner og den beste måten å bruke råvarer på. Opplevelsen avsluttes med en middag, inkludert noen glass utmerket biodynamiske viner valgt spesielt for rettene vi har tilberedt, alt til tonene av en av festivalens DJ-er.

Kokken Ellen Eriksson har tidligere erfaring fra Michelin-restauranter som Oaxen og Operakällaren i Stockholm. Med seg har hun sommelier Anders fra Tinden vin som fokuserer på både biodynamiske og mer klassiske, tunge vinprodusenter fra blant annet Burgund og Italia.

Learn, cook and eat!

Welcome to an uncompromising dining experience where we together explore the season's flavors and ingredients from Lofoten. Here, what has made Scandinavian cooking an international phenomenon is explored. Together we learn everything from tricks that make you a better chef, to flavor compositions and the best ways to use ingredients. The experience ends with a dinner, including some glasses of excellent biodynamic wines selected especially for the dishes we have prepared, accompanied by one of the festival's DJs.

Chef Ellen Eriksson has previous gold from world championships in the Culinary World Cup, as well as extensive experience from Michelin-starred restaurants such as Oaxen and Operakällaren in Stockholm. With her is sommelier Anders from Tinden vin who focuses on both biodynamic and more classic, heavy wine producers from Burgundy and Italy, among others.

Bilde av: Max Delsid / Unsplash

Loading