Frivillig

bli med på laget!

FrivilligPåmeldingen er nå avsluttet. Valgte frivillige har blitt kontaktet.

 

Hva vil det si å være frivillig? Hva forventer vi av deg?
Som frivillig på Trevarefest 2018 blir du en del av gjengen som skal skape den andre utgaven av en fantastisk festival her ute i havgapet. Du trenger ikke å ha festivalerfaring fra før, men det kommer godt med. Vi forventer at du stiller opp når du skal, er edru og jobber så lenge du skal. Du utfører de arbeidsoppgavene du får tildelt og bidrar ellers der det trengs.

OBS: Du må være fylt 18 år for å være frivillig på Trevarefest.

Hvor mye jobber jeg?
Som frivillig må man regne med å jobbe en del under festivalen, men selve arbeidsmengden er avhengig av hvilken arbeidsoppgave du får. I utgangspunktet jobber man ca halve festivalen (15-18 timer fordelt på flere vakter). Resten av tiden, når du har fri, kan du selvsagt nyte festivalen, musikken og Henningsvær til det fulle!  
Dersom du jobber du før eller etter festivalen må du jobbe minimum 20 timer fordelt over flere vakter.
Vi er selvsagt takknemlige til dem som ønsker å bidra mer enn dette, hvis du vet at du vil jobbe litt ekstra, skriv gjerne det når du søker.

Utenom festivalpass, får du som frivillig selvfølgelig mat og drikke når du er på jobb, en helt egen, unik Trevarefest-t-skjorte, og ikke minst, vår evige takknemlighet!

 

Hvilke jobber kan jeg få?

Vakthold

Som ved alle storslåtte festivaler, så er vakthold og orden sentrale elementer for en vellykket gjennomføring! Vekter-utdanning trengs ikke, men diplomatiske evner og et hyggelig smil setter vi høyt, da det er DEG festivaldeltakerne først møter i døren. Vakthold-teamet har ansvar for alt fra billettsjekk, til å passe på at ingen tar seg et (u)frivillig nattbad.

Servering/bar

Mener du at Lofotpils er det beste ølet i hele Norge? Er du glad i mennesker og god stemning? I så fall ønsker vi deg bak spakene i Trevarebaren! Arbeidsoppgaver vil spenne fra ølservering til lagersjauing og glassamling. Erfaring fra bransjen er ikke et must, men det hjelper nok en hektisk sommernatt.

Rigging

Bygger du fortsatt trehytter? Eller er du en ekte crossfitter som løfter traktordekk i tide og utide? Uansett, så trenger vi sterke kvinner og menn som kan rigge til scener, toaletter, bosspann etc. før festivalen i det hele tatt kan starte. Uten RIGGEREN - ingen Trevarefest! Nedrigging etter festivalen er også hygge.

Artistvert OG -TRANSPORT

Det er ikke snakk om “wine and dine” i Hollywood-stil, dog skal du hjelpe artistene med alt av praktiske utfordringer, ha kontroll på logistikken deres, og generelt sett sørge for at også de har en hyggelig festivalopplevelse. “Smooth sailing”, som The Queens of the Stone Age sier!
NB: For å søke på denne frivilligjobben må du ha førerkort.

TRIVSEL OG MILJØ

Miljøarbeiderne skal ikke bare ta vare på naturen, men også miljøet mellom våre fantastiske frivillige. De skal ta vare på den grønne profilen til Trevarefest og passe på at frivilliggjengen har det bra på jobb. Dette innebærer med andre ord alt fra kildesortering, til gledesspreding, og godhet mot både folk og natur.

Info/akkreditering

I Informasjonssentralen skal man få svar på alt man lurer på. Det er også hit folk kommer for å få pressepass, sponsorbilletter, gjestelister etc. Så hvis du har en liten OCD og enormt behov for kontroll og informasjon, kan dette være oppgaven for deg!

Merchandise

Ingen festival uten merch! Men noen må jo opplyse festivalgjengerne om hva som finnes, hvor det finnes, og hvordan kjøpe. That’s you!

Scenearbeider

Som scenearbeider sørger du for at det som skjer bak scenen går på skinner. Det er mange artister som skal opptre i løpet av en kveld, og din oppgave blir å gi dem en hjelpende hånd når de går på og en high five når de går av. Dette er den ekte backstagen!

 

Vi kan dessverre ikke garantere at alle får jobbe med akkurat det de ønsker, men sett opp ønskene dine i prioritert rekkefølge, så skal vi plassere deg så godt vi kan!