korpi.jpg

Maja Korpi (SE)

Maja, som vanligvis spiller på små intime scener rundt om i Stockholm, bytter ut storbyen med den friske luften i Henningsvær i sommer! Her får du alt fra ambient, psychedelic till deep house, disco og electronica. Dans er lovet, med åpne så vel som lukkede øyne.

trykk_rulefinn_0111.jpg

Rulefinn

Etter over ti års intens fordypning i Disco har Rulefinns tunnelsyn omsider gitt seg og sluppet til et bredere spekter av fortrengt kjærlighet. Kommers 2000-filter house, New Beat, trommemaskin-techno og selvfølgelig Italo har sakte, men sikkert spist seg inn i settene hans, selv om perkusjonstunge 70- og 80-tallsspor alltid blir med i kofferten. Etter tre turné-tunge år stopper han endelig innom Trevarefest!

image_4904663584_small.jpg

Rhina Love (DE)

Karismatiske Rhina Love er et multitalent kjent for sitt allsidige musikkutvalg. I sommer reiser hun på europa turné, og stopper innom Trevarefest for å spre litt kjærlighet i Henningsvær.

Velferd02.jpg

Velferd

Produsenten og DJ fra Bergen, Geir Hermansen, henter inspirasjon fra gammel og ny disco, house og iblant et snev av techno. Velferd har gitt ut EP-er på Full Pupp, Maksimal, Hell Yeah og Untz Untzi tilleg til å ha remikset artister som Pow Pow, Kings of Convenience og Casiokids. DJ-settene preges av synth-og discoperler fra 70-og 80-tallet, blandet med nyere utgivelser innen house og nudisco, alltid med det melodiøse og dansbare i fokus.

 
 
skatebård_small.png

Skatebård

Etter at Bård Aasen Lødemel, aka Skatebård, slapp sitt første vinyl-album “Skateboarding Was a Crime” i 2002 begynte hans rykte sakte, men sikkert å spre seg utenfor Norges grenser. I sommer tar vi han vel i mot etter hans 12 måneder lange turné gjennom kontinentet, hvor han har shoppa med seg det fineste innen kassert elektronikk. Foto: Wolfram.

F003652-R1-03-3A.jpg

Fjeldheim

Den Århus-baserte artisten Fjeldheim produserer varm, mørk og mystisk housemusikk. En kombinasjon av svevende grooves full av “glitrende” trommer, dunkende bass, bløte pads og varme synth-leads.

Josefinity (DK)

Josefinity har vært en aktiv del av klubb-scenen i København siden begynnelsen av 2010. Siden da har hun vært med på å organisere eventene The open air og Søndagsvenner, åpnet den David Lynch inspirerte nattklubben BlueVelvet og blitt en av grunnleggerne av torsdagsklubben Manna at Jolene. Med elsk for disco, African Jazz og house spiller hun en god miks av dansevennlig musikk.

kakkmaddafakka foto.jpg

Kakkmaddafakka DJs

Kakkmaddafakka kommer som kjent til å skape liv på Trevarefest i år med sine elskede slagere. Som om det ikke var nok har de forberedt en aldri så liten DJ-opptreden, med klar beskjed: - Vi dj-er minst like bra som vi er live.

 
 
Disko Spesial.jpg

Disko Spesial

Erlend Klette og En Vanlig Fyr har holdt Disko Spesial gående i snart tre år, og har på den tiden rukket å slite ut en solid dose dansesko, vinylplater og smilemuskler. Det er en glede å ha duoen opp til Trevarefest, og det blir som alltid nyoppdagede obskuriteter fra muggspiste antikvariater og sprelske toner fra internettets snodigste avkroker.

harriet ariana.jpg

Harriet Ramato og Arina Logacheva (SE)

Harriet og Arina har gjennom årene spilt og organisert kvelder på de fleste klubbene i Stockholm, som Trädgården, Berns og Debaser, samt på festivaler som Popaganda og Way Out West. På Trevarefest lover de å spille det beste og fresheste fra house og disco så ingen trevarefesterne vil gå å legge seg.

 

Klubb kortreist: sport7000 & DJ DEEP SUN

Andreas Mallaug, kjent som sport7000, er en grafisk designer og produsent fra Oslo, som stadig leverer dj-set som spriker fra mørke atmosfæriske ambientlåter til techno, støvete-trance, breaks og hardcore låter.

DJ DEEP SUN spiller den derre melodiøse Trance og House musikken, som gir deg gåsehud og øreorgasmer. Vi garanterer Love Parade vibber i Henningsvær denne natten.